Vlassak Architects… Dat is bouwen met vertrouwen!

Wenst u een thuis als een exclusieve weerspiegeling van uw persoonlijkheid?
Een persoonlijke begeleiding naar uw droomwoning?
Vrijblijvend en transparant met vertrouwen in een jarenlange expertise?
Dan bent u bij Vlassak Architects ongetwijfeld aan het juiste adres!

 

INTENSIEF PERSOONLIJKE BEGELEIDING
Dankzij een intensief persoonlijke begeleiding van prille ontwerp tot fijnste uitvoeringsdetail kan architect Pieter Vlassak zich optimaal inleven in uw wensen. Hierdoor wordt uw project een weerspiegeling van uzelf en garanderen wij u een blijvend positieve impact in uw leven. VlassakArchitects verzorgt een stipte opvolging van de werken waardoor u geen bouweigen ongemakken ondervindt. Zo blijft bouwen voor u steeds een plezier!

TRANSPARANTE WERKWIJZE
Een transparante werkwijze staat bij VlassakArchitects centraal. Dankzij een open communicatie tussen de verschillende bouwpartners behoudt u steeds een duidelijk overzicht over alle praktische zaken zoals de budgetten, afspraken en het ganse bouwproces. Hierdoor bouwen we aan een goede vertrouwensrelatie wat immers de beste garantie is voor een geslaagd project!
Benieuwd hoe het allemaal in zijn werk gaat? Contacteer ons en Pieter Vlassak licht u zijn werkwijze graag toe in een vrijblijvend gesprek.

VRIJBLIJVEND SAMENWERKEN
Pieter Vlassak is uw bouwpartner in de exclusieve villabouw voor o.a. nieuwbouw, totaalrenovaties, verbouwingen en uitbreidingen. VlassakArchitects behandelt zowel totaalconcepten als projecten tot wind- en waterdicht. Hierbij behoudt u steeds uw vrijheid door in samenspraak met de architect verschillende keuzes te maken zoals bijvoorbeeld met welke aannemers u wil samenwerken in functie van de prijsofferten en de prijs/kwaliteit.

Daarnaast heeft u ook een ruime keuze aan bouwstijlen. VlassakArchitects is voornamelijk op zoek naar de balans tussen landelijk en modern, maar eveneens blijft hier de keuze aan u. Door het samenstellen van een moodbook bepaalt u samen met de architect welke bouwstijl u prefereert. Als sommelier van de bouw biedt Pieter Vlassak verschillende mogelijkheden aan en de eindbeslissing blijft steeds bij de klant!

JARENLANGE EXPERTISE
Samen met zijn familie die reeds jarenlang erkend is in de villabouw groeide Pieter Vlassak op in ’s Gravenwezel, het mekka van de exclusieve villabouw en residentiële bouwcreaties. Stijlen zoals New England, Cottage, Vlaamse woonstijl, manoir, pastorij, hoevewoningen en de interactie tussen modern en klassiek zijn Pieter Vlassak dus niet onbekend. Daarnaast genoot hij een uitgebreide opleiding en deed hij reeds vele ervaringen op doorheen de jarenlange passie in zijn vak.